Lasapparaat te koop

Bestelproces

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om een account aan te maken voor het plaatsen van een bestelling, maar dit is niet verplicht. In uw account kunt u eenvoudig uw bestelhistorie inzien. Bovendien worden uw adresgegevens opgeslagen, waardoor het plaatsen van een bestelling zeer vlot gaat.

Door producten in uw winkelmandje te plaatsen kunt u deze eenvoudig gezamenlijk afrekenen. Let op dat wij een minimum bestelbedrag van €50 exclusief BTW en verzendkosten hanteren. Na succesvolle betaling krijgt u een bevestigingsmail met een overzicht van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het verwerken van uw order. Zodra uw bestelling wordt verzonden krijgt u een aparte e-mail met track & trace code om uw bestelling te volgen.

Als u vragen heeft over uw bestelling of onze producten, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Neem contact op

Prior Welding biedt u een hoogwaardig verkoopassortiment aan op het gebied van lassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw toevoeg- en verbruiksmaterialen. Wij verkopen alleen het beste materieel. Wij kunnen u adviseren en begeleiden met de juiste kennis met betrekking tot technische mogelijkheden, toepassingen en oplossingen.

Prior Welding staat voor:

Veiligheid

Assortiment

Kwaliteit

Service

Contact formulier