Lasapparaat te koop

Over Prior Welding

Prior Welding koppelt technische kennis en ervaring aan de verhuur en verkoop van lasmachines, lasbenodigdheden en aanverwante lasbenodigdheden. Daarnaast staat de praktische kennis van Prior Welding op lastechnisch gebied garant voor het professioneel ondersteunen van uw organisatie.

De combinatie van verkoop, verhuur en het beschikbaar stellen van gekwalificeerde lassers is uniek! Voor u betekent dit meer efficiency, optimalisatie en reductie van integrale kosten, kortere lijnen en heldere service. We doen dit op een kwalitatief hoog niveau waarbij veiligheid voorop staat.

Over Prior Welding

Erkend Röwac Dealer

Prior Welding is erkend dealer van Röwac lasapparaten en toebehoren. Met ruim 60 jaar ervaring en een groot assortiment is Röwac een van de bekendste namen in de lasindustrie. De lasmachines van Röwac zijn van hoge kwaliteit en worden als enige nog volledig in Nederland geproduceerd. 

Prior Welding erkend Röwac dealer

Alle Röwac producten worden direct vanaf de fabriek verzonden. Voor u betekent dit kortere levertijden aangezien er direct uit voorraad geleverd wordt. Bovendien is de verzending gratis voor bestellingen boven de €100,-

Neem contact op

Prior Welding biedt u een hoogwaardig verkoopassortiment aan op het gebied van lassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw toevoeg- en verbruiksmaterialen. Wij verkopen alleen het beste materieel. Wij kunnen u adviseren en begeleiden met de juiste kennis met betrekking tot technische mogelijkheden, toepassingen en oplossingen.

Prior Welding staat voor:

Veiligheid

Assortiment

Kwaliteit

Service

Contact formulier